Maailman parhaat yhteistyökumppanit

Hyvät yhteistyökumppanit ovat meille todella tärkeitä. Haluammekin kiittää kaikkia ihanasta yhteistyöstä vuosien varrella!

Kari ja Minna

Team Kari Nevala / Del-Horses

Klinikat ja eläinlääkärit

Anivet
Anivetin jo edesmennyt eläinlääkäri Jyri Koponen oli meidän hevosten varsinainen ”henkilääkäri”. Nyt Jyrin isoissa saappaissa jatkaa uusia eläinlääkäreitä, joka on myös hienosti hoitanut hevosiamme. Johanna ja Mysse ovat aina valmiita auttamaan <3 !
Koira-Kissaklinikka
Mysse pitää meidän russelit toimintakykyisinä tärkeissä talli tehtävissä!
Ell Jukka Kilpinen
Jukka on mahtava eläinlääkäri, joka tietää hevosista usein paljon enemmän kuin moni klinikkalääkäri. Jukka käy meillä kotona hoitamassa hevosia, on aina hyvällä tuulella, hänellä on aina hyvin aikaa ja jaksaa aina neuvoa!
Hyvinkään Hevossairaala
Hyvinkäällä on hoidettu meidän hätätapauksia. Tulemme olemaan ikuisesti kiitollisia Cassion pelastamisesta! Kiitokset eläinlääkäreille, mutta myös ihanille ”hoitsuille”!
Dr. Dirk Fister
Meidän luottoeläinlääkäri. Dr. Fister on toiminut myös Saksan maajoukkeen eläinlääkärinä ja hänellä on mahtava hevosklinikka Saksassa Bilsenissä. Dirk on pelastanutpikku Cassion, hoitanut Nadia aquatrainerissa, leikannut Typyn, seurannut Cassun synnytystä ja ensivaiheita nettikamerasta ja auttanut meitä tuhansia kertoja. Dirk on aina iloinen ja jaksaa aina auttaa, ihana ihminen ja lisäksi fantastisen taitava hevoslääkäri ja kirurgi.
Nyt Dr. Fister käy Suomessa säännöllisesti vierailevana eläinlääkärinä Anivetin klinikalla!
Ell Erkki Luikko
Erkki on siementänyt Ellun melkein aina ja onnistunut siinä erinomaisesti. Nyt valitettavasti Erkki keskittyy Forssan Pilvenmäen klinikan toimintaan, eikä toistaiseksi saada häntä kotitallille siementämään.
Ordenojan Oriasema
Huippueläinlääkärit Liisa ja Kalle Savo ammattitaitoisella ja ystävällisellä palvelulla! v.2013 meillä 100% tiinehtyvyys ja ensimmäinen pakastevarsa syntyykin vapun aikoihin 2014! Jee!
Koivulehdon Tila
Kirsi Hagner ja Seppo Hyyppä pyörittävät ykköslaatutason oriasemaa Ypäjällä ihan lähellä meitä. Laadukkaat, ihanat tilat ja supertarkkuus toiminnassa! v.2013 meillä 100% tiinehtyvyys Koivulehdolla ja v.2014 odotettavissa siis kaksi Cagliostro varsaa!

Kengittäjät

Jaakko Ruponen
Jaakko on tarkka kengittäjä, taitaa myös erikoiskengitykset ja on todella hyvä varsojen kanssa. Jaakko vastaa aina puhelimeen ja tulee kun on sovittu!

Tapio Kantoluoto
Tapsa on käynyt meillä aina kengittämässä. Tapsa toimii konsultoivana tähtenä ja muutaman hepan henkikengittäjänä. Jaakko tekee Tapsan kanssa tiivistä yhteistyötä.

Valmennuspaikat
Kiitämme kaikkia valmennuspaikkoja, tallin omistajia ja valmennusten yhteyshenkilöitä yhteistyöstä!
Katso valmennuspaikat täältä.

 

Muut

Kosken Autokeskus
Hoitaa hevoskuorma-auton huollot ja korjaukset. Ystävällistä, nopeata palvelua myös viikonloppuisin! Vahingon sattuessa ovat auttaneet meitä sunnuntainakin tien päällä, mahtavaa!
Celtas-Horses, Anja Lönnholtz
Anja kasvattaa tämän maan parhaita estehevosia. Häneltä on tullut säännöllisesti ratsastettavaksi / myytäväksi iloisia, hienoja ja helppoja nuoria hevosia!

 

 

Rehut ja talli

Heinää.fi
Miten kukaan tulee toimeen ilman Janne Saarta? Janne toimittaa meille ensilaatuiset heinät, oljet ja kaurat. Lisäksi Janne on ollut mukana kentän kunnostustöissä, tallin remontissa, laiduntolppien pystytyksessä jne. Janne on korvaamaton!
Perhe Vitka
Ihania naapureita, joiden pelloilla hevoset kesäisin laiduntavat. Saamme myös niittää pelloilta tuoretta heinää hevosille, jotka eivät muuten pääse laitumelle.
Pelti Kiinni
Somerolainen Peltikiinni toimittaa kauniit ja laadukkaat katto- ja seinäpellit. Palvelu on nopeaa ja ystävällistä! Meillä ihanan klassinen lukkosaumaprofiili!
Härkätien Muuraus & Laatoitus
Muurasi ammattitaidolla, ystävällisen palvelun kera ison tallin karsinat.
Ultimatequip / Soiltex
Kentän pohja pysyy mahtavana Soiltex kuitujen ansiosta. Niitä maahantuo ja myy yhteistyöyrityksemme Ultimatequip.


Toiminta

Chevalux
Chevalux talli on lähin maneesitalli, n 6km päässä meistä. Minna pitää siellä ratsastuskoulutunnit ja leirit. Myös Kari valmentaa siellä säännöllisesti. Chevalux tallilla on hyvä Soiltex kuitupohja ja hyvin vapaata karsinatilaa, joka mahdollistaa laadukkaiden estekurssien ja leirien pitämisen. Tallin omistaja Elina on usein myös ollut apuna kilpailuissa, näyttelyissä jne.

Valokuvaajat
Ilman hienoja valokuvia, ei olisi mahtavia muistoja jaettavana, kiitos kaikille kuvaajille!

Jade Liski
Kani 
Leila Kinnari 
Tiian galleria 
Suvi Nieminen 
Kuvagalleria Muistijäljet 
Hurtta 
Rita Larjava 
Eeva Markkanen 
Marcus Westermark

Pin It on Pinterest