System365

Haluatko:
  • Kokonaisvaltaisempaa valmennusta?
  • Vinkkejä kotitreeniin?
  • Apua treeni- ja kilpailukalenterin suunnitteluun?
w

Palaverit

System365 valmennukset ovat normaaleja viikonloppukursseja, mutta niissä varataan aikaa myös palavereihin. Palavereissa valmennettavat käyvät läpi valmentajan kanssa saavutuksia ja tavoitteita, treenikalenteria ja muita ajankohtaisia asioita.

Paikkakunnat

Tällä hetkellä System365 valmennuksia järjestetään.
Tuomarinkylä
Esman Talli, Loviisa
Suupohjan Ratsutalli, Myrkky
Chevalux ja Del-Horses, Koski TL
Ylivieska

Nettipalvelu

System365 nettipalvelusta löytyy valmennettavan oma profiili, treenipäiväkirja ja tehtäviä. Valmentaja kommentoi viikoittain treenipäiväkirjan analyysiä, palautettuja viikkotehtäviä ja mahdollisesti lähetettyjä videoita yms.

Palvelu on maksuton

System365 palvelu on valmennettaville maksuton. Voit rekisteröityä mukaan, mikäli käyt säännöllisesti (4-8 viikon) välein System365 viikonloppuvalmennuksissa.

VRK

H

PVÄ

Minulle on tärkeää tuntea ratsastajat ja heidän hevosensa mahdollisimman hyvin. System365:n kautta pystyn seuraamaan paremmin valmennettavan treeniä, suunnitelmia, ratkaista ongelmia ja auttamaan, kuin pelkän perinteisen viikkovalmennuksen kautta. Kilpailumenestys tulee vain pitkäjänteisen työn tuloksena ja System365 on hyvä työkalu matkan varrella.

Kari Nevala

Tervetuloa mukaan!

Ratsastajan oma profiili

Keskustele foorumilla!

Treenikalenteri

Tehtäviä ja harjoituksia!

Kotitallille System365 valmennus?

Muutamalle paikkakunnalle on vielä tilaa System365 valmennukselle. Kerää innostunut porukka kasaan ja ota yhteyttä.

Voiko kotivalmentajakin osallistua?

Meistä olisi hienoa jos kotivalmentajat lähtisivät myös mukaan, yhteisvoimin saadaan ratsukoita kehitettyä huimasti eteenpäin! Ota yhteyttä ja tehdään sinullekin tunnarit System365 nettipalveluun!

Hevostiimi haluaa olla mukana tulemassa ratsastajia kokonaisvaltaisessa valmentautumisessa. Niinpä Hevostiimi tarjoaa kaikille System365 valmennettaville ilmaisen Hevostiimin pronssijäsenyyden! Lisäksi Hevostiimi sponsporoi kahta System365 valmennettavaa kaudella 2015!

Elina

Hevostiimi

EQ-Oranta maahantuo erityisesti kilpahevosille suunniteltua Twydil lisäravinteita. Oikeanlainen ruokinta on kilpahevosille ensisijaisen tärkeää ja haluammekin olla mukana auttamassa ja tukemassa System365 valmennettavia ruokintaan liittyvissä asioissa.

Joonas Oranta

EQ-Oranta

Pin It on Pinterest