Uusimmat Del-Horses / kasvatus:

Kasvattien hauskimmat puolet

Mehän kasvatetaan piinkovia huippusukuisia kilpahevosia, joka pitäisi olla fakta mikä ei paljon naurata. 😀 Mutta eikö elämä ole muutenkin riittävän vakavaa? Joten voin kertoa teille tarkoin varjellun salaisuuden. Kasvatus on itseasiassa aika hauskaa puuhaa, kasvatit...

lue lisää

Cassio ja Minnan kootut selitykset

Del-Cassiohan on meidän vanhin kilpaileva kasvatti. Vanhin kasvatti on Cassion emä Del-Phacelia (Ellu), mutta Elluhan jäi jalostustammaksi ja kantaa nyt 12-vuotiaana jo seitsemättä varsaa! Cassio itse menestyi kivasti aikoinaan Kasvattajapäivillä, saaden 38p ja...

lue lisää

Kaikki uusimmat kasvatuksesta!

Del-Horses

Kasvatamme FWB (Finnish Warmblood) hevosia kansainvälisistä suorituslinjoista. Vuonna 2014 meille syntyi ensimmäinen kolmannen polven kasvatti Del-Diamant (Diarado – Del-Calazia – Calazio). Kasvattajina olemme kuitenkin vielä nuoria, vanhin kilpaileva jälkeläinen on vuonna 2015 vasta 8-vuotias. Siitä huolimatta kasvattimme ovat jo hienosti menestyneet, mm. Kasvattajapäivien voittaja BIS I, Oripäivillä esitarkastuksessa hyväksytty, Kyvyt Esiin estefinaalin voittaja, useita näyttelyiden huippusijoituksia ja sijoituksia nuorten hevosten luokissa.

Meille on tärkeää, että varsat saavat hyvän alun kilpauralleen. Ne rokotetaan, madotetaan, raspataan ja vuollaan säännöllisesti. Ne käyvät näyttelyissä, Kyvyt Esiin tilaisuuksissa ja nuorten hevosten kilpailuissa. Kaikki varsat röntgenkuvataan 2-vuotiaina. Talvet ne viettävät tilavissa karsinoissa tai pihatossa kotona, kesällä ne ovat tallin yhteydessä olevilla laitumilla. Tammalinjamme jättää hyvin selväpäisiä hevosia, jotka ovat äärimmäisen helppoja käsitellä ja reaktiivisia ratsastaa. Niillä kaikilla on erinomainen työmoraali, ne rakastavat töihin lähtöä ja tekevät aina parhaansa!

Minna

Del-Horses

Kasvaako meillä tuleva kilpahevosesi?

Melkein kaikki kasvattimme tulevat myyntiin jossain uransa vaiheessa. Kasvatamme kilpahevosia, joten etsimme niille mieluiten kilpailevia koteja. Olet aina tervetullut tutustumaan kasvatus toimintaamme ja Del-hevosiin. Etsit sitten hevosta nyt tai myöhemmin, ehkä tuleva kilpahevosesi kasvaa juuri meillä!

Pin It on Pinterest