Etsitkö kilpakumppania?

Meiltä voi löytyä sinunkin uusi kilpahevonen!

Myymme ja välitämme hevosia sekä Suomesta että Saksasta. Karilla on vuosikymmenten aikana saadut erittäin hyvät ja luotettavat kontaktit saksalaisiin hevoskauppiaisiin, kasvattajiin ja välittäjiin. Ilmoita minkälaista hevosta etsit ja lähde Karin kanssa katsastamaan tarjonta. Järjestämme matkan hotelleineen ja syömisineen ja pääset kokeilemaan kymmeniä sinulle etukäteen valittuja hevosia. Läpinäkyvä hinnoittelu ja kontaktit Saksan parhaisiin hevosklinikkoihin takaavat sinulle turvallisen hevosen oston. Koe hieno matka ja löydä elämäsi hevonen!

Olen teiltä aina saanut apua ja tukea ja kaikkea, vaikka ostinkin teiltä adoptiolapsen omakasvatin sijasta. Että on olemassa myös mahtavia Suomalaisia kasvattajia ja hevoskauppiaita!

Onnellinen asiakas

Referenssit:

Calazio

Joonas Oranta ja holsteiner ori Calazio kilpailevat Suomen GP ja kansainvälisellä tasolla. Calazio on holsteiner ja FWB jalostukseen hyväksytty ori Saksan yhdestä parhaimmista emälinjoista!

ST Stacy

Laatua myös Suomesta! Anni Kiviniitty ja St Stacy voittivat kenttäratsastuksen PM hopeaa 2014!

Pynura

Lukuisia sijoituksia 110-130cm luokista, unelma ratsastaa ja 42p kantakirjatamma!

Mr. Milkline

Joonas Oranta ja Mr. Milkline saavuttivat huomattavan määrän kansallisia ja kansainvälisiä voittoja ja sijoituksia.

Silvercup II

Mikael Wahlman ja Finnderby voittaja jalostukseen hyväksytty ori Silvercup II.

Carlotta II

Annina Nordströn ja Carlotta II, Suomen nuorten SM kultamitalistit 2011!

Meillä ei hevoskauppa jää vain kauppatapahtumaan. Haluan, että ratsukot menestyvät mahdollisimman hyvin. Siksi tarjoamme kaiken mahdollisen after-sales palvelun kaupan jälkeen valmennuksista hevosalan asiantuntijapalveluihin.

Kari Nevala

Minkälaista hevosta sinä etsit?

Pin It on Pinterest